Kevät 2018 ohjelma

Tammikuu la 20.1 klo 12

Anne Sundell – Kiinnittyminen astrologisella kartalla – Anknytningsteman i kartan

Anne käsittelee luennossaan aihetta Kuun ja Cereksen aspektien sekä 12 huoneen kautta. Elämän alkuvaiheen planeettojen ohikulut ovat aiheessa merkittäviä tekijöitä.

Helmikuu la 24. 2 klo 12

Marja-Liisa Niemi-Mattila – Tietoisuus ja tiedostamien astrologisesti

Marja-Liisa käsittelee esitelmässään tietoisuuden tasoja esoteerisen astrologian näkemyksen mukaan ja tietoisuutta humanistisen, psykologisen ja transpersoonallisen astrologian valossa. Esitelmässä herätetään ajatus siitä, että voisiko astrologisilta kartoilta näkyä henkilön korkeampi tietoisuus ja tajunnan tilan muutokset. Lisäksi kerrotaan alitajuntaan liittyvän kajoamisen ja varjon vaaroista.

Maaliskuu la 17.3 klo 12-14

Sirpa Karhu – Saturnuksen metkut

(17.3.2018 esitelmä on maksuton vuosikokoukseen jääville läsnäoleville jäsenille.)

Maaliskuu la 17.3 klo 14

Yhdistyksen vuosikokous.

Kokouskutsu Astro Logoksen numerossa 107 (talvi 2017).

Huhtikuu la 21.4 klo 12

Soile Naskali – Seksuaalisen halun ja minäkuvan muutokset

Soile jatkaa ja syventää esitelmäänsä "Astrologia ja seksuaalisuus" (8.4.2018 Iloa Elämään-messut) karttojen ja esimerkkien kautta.

Esitelmäpaikka: Avartuva Ihmiskuva ry, Uudenmaankatu 33, Helsinki.

Esitelmien hinta: Jäsenet 10€ ja ei-jäsen 15€.

Kuuillat kirjastolla alkaen klo 17, mukaan voi liittyä myöhemminkin. Omat kartat mukaan!

Tammikuu

17.1 KE

31.1 KE

Helmikuu

15.2 TO

Maaliskuu

2.3 PE

Seuran kirjasto on auki ennen Kuuiltoja sekä sopimuksen mukaan, soita Annelille, 044 2412 023. Töölönkatu 1 E, käynti pihan puolelta.

Startti-illat uusille jäsenille ja muillekin jäsenille astrologian perusasioista. Ilmoitathan tulostasi, aloitamme kirjastolla klo  18.00. Omat kartat mukaan! Tervetuloa!

Tammikuu

10.1 KE