Jäsenedut

SUOMEN ASTROLOGISEN SEURAN JÄSENEDUT

Saat yhdistyksen jäsenenä ainoan suomenkielisen astrologisen julkaisun Astro Logos-jäsenlehden kotiisi kannettuna neljä (4)  kertaa vuodessa! Lehden sivumäärä on noin 50-70 sivua.

Uusille jäsenille lähetetään jäsenmaksun maksamisen jälkeen aina kuluvan vuoden jo julkaistut lehdet.

Jäsenille myös osallistuminen yhdistyksen perinteisille Astrologisile Kesäpäiville sekä erilaisiin seminaareihin ja tapahtumiin ja luentoihin on aina edullisempaaa kuin ei-jäsenille!

Osa luennoinnista ja workshopeista tallennetaan ja ne ovat myöhemmin ainoastaan yhdistyksen jäsenten katsottavissa ja/tai kuunteltavissa Jäsenhuoneessa (ks. sivun yläreuna). joko ilmaiseksi tai korvausta vastaan!

Yhdistyksen jäsenet voivat ostaa myös huokealla astrologisia monisteita ja materiaalia itseopiskelua varten.

Saat  uutena jäsenenä tuhdin yli 50-sivuisen astrologisen tietopaketin liittymisesi yhteydessä!

S.A.S:n kirjastossa on yli 700 erilaista astrologista teosta- lainaoikeus vain jäsenille!  Kirjojen lainaus on ilmaista ja kaukolainaus on myös mahdollista!

Vain yhdistyksen jäsenille on oma suljettu Facebook-ryhmä. Tämä  Facebook -ryhmä löytyy osoitteesta:https://www.facebook.com/groups/SAS.keskustelufoorumi

UUDEN JÄSENEN ASTROLOGINEN TIETOPAKETTI

Suomen Astrologisen Seruan Uuden jäsenen astrologinen aloituspaketti sisältää yhteensä yli 50 sivua tietoa astrologiasta, astrologisen kartan tekijöistä ja niiden tulkinnasta.

• sisältää myös lyhyet selotukset planeetoista eri merkeissä ja huoneissa sekä planeettojan välisten aspektien (yhtymä, oppositio, neliö, kolmio, sekstiili) tulkinnat
  •  oman syntymäkarttasi laminoituna
  • kuluvan kalenterivuoden aikana aiemmin julkaistut Astro Logos-lehdet (50-70 sivua/lehti)
  • kaksi (2) Astro Logos-lehteä aiemmilta vuosilta

Huom. Jos olet ollut aiemmin yhdistyksen jäsen, voit uudistaa jäsenyytesi vuosimaksun hinnalla. Ilmoitathan lomakkeessa jos et vanhana jäsenenä halua keväällä  2015 uudistettua jäsenpakettia!

Ohje: Yhdistyksesi tarjoamat jäsenedut kannattaa kirjata tänne, jos haluat ne julkisiksi. Lisää esimerkiksi kuvat ja tarinat käytettävissä olevista tiloista, yhdistyksen autosta tms.