Kesäpäivät 2014

Tervetuloa 16.-17.8.2014 Kokoushotelli Siikarantaan viettämään yhdistyksen 50-vuotisjuhlia astrologian opiskelun ja viihtyisän yhdessäolon merkeissä luonnonkauniissa maisemassa Espoon Nuuksioon.  Löydät hotellin sivuilta ajo-ohjeet. Espoon bussi 28T Leppävaarasta. www.reittiopas.fi löydät bussin aikataulut.

Tilaisuus on avoin kaikille astrologiasta kiinnostuneille eikä osallistuminen vaadi Seuran jäsenyyttä!

Jäseneksi liittymällä pääset Kesäpäiville edulliseen jäsenhintaan!

Tutustu Kesäpäivien ohjelmaan ja luennoitsijoihin & workshopin pitäjiin!

Mahdollisuus ostaa astrologista opintomaterialia, lainata kirjoja ja astrologisia englanninkielisiä lehtiä, ostaa edulliseen hintaan aiemmin julkaistuja Astro Logoksia - ainoata suomenkielistä astrologista lehteä! - tavata tuttuja ja tutustua uusiin astroharrastajiin ja suomalaisiin astrologeihin!

Kokoustilasta, ryhmähuonetiloista ja juhlakabinetista sekä ravintolasalista on uloskäynnit pienille terassialueille. Ja virallisen juhlaosuuden jälkeen voimme  viettää iltaa myös  sään salliessa juhlakabinetin yhteydessä olevalla terassilla viehättävässä ympäristössä!

Lounaalla on aina myös kasvisvaihtoehto mutta ilmoitathan kasvisruokavaliostasi iltajuhlaan osallistuessasi ja mahdollisesta muusta erityisruokavaliostasi ilmoittautumisen yhteydessä, kiitos!

Nopean ilmoittautujan etu: arvomme kaikkien osallistumismaksun 30.6 mennessä suorittaneiden kesken yhden (1) ilmaisen osallistumisen eli voittajalle palautetaan hänen maksamansa osallistumismaksu. Ilmoittautumiset 31.7.2014 mennessä. Päivälippuja myydään 17.8.2014 saakka

Juhlaillallisen menu

PDF-tiedostosas_siikaranta_harkamenu.pdf (82 kB)
MS Word -tiedostosas_siikaranta_harkamenu.docx (82 kB)