Kevät 2016 ohjelma

UUDENKUUN ILTAMAT

Yhdistyksen kirjastolla alkavat Uudenkuun iltamat su 9.1.2016 osoitteessa Ruusulankatu 7, 00260 Helsinki. Näissä uudenkuun päivinä pidettävissä jäsentapahtumissa pyritään tarjoamaan pieni alustus jostain ajankohtaisesta astrologisesta aiheesta vapaamuotoisen keskustelun pohjustamiseksi.

Sunnuntai 1o.1.2016 klo 15 (Ajankohtaiset transiitit)

Maanantai 8.2.2016 klo 17 (Kiinalainen uusivuosi)

Keskiviikko 9.3.2016 klo 17 (Auringonpimennys)

Torstai 7.4.2016 klo 17

Maanantai 9.5.2016 klo 17

Keskiviikko 08.06.2016 klo 18 (Suomalaiset taiteilijat)

- HUOM Kokoontuminen Hietaniemen hautusmaan pääportilla. Annika Sipilä johdattaa ryhmää suomalaisten taiteilijoiden haudoille.

Maanantai 04.07.2016 klo 17

Mahdollisuus lainata kirjoja, ostaa monisteita, S.A.S-koruja ja laminoida karttoja. Kahvi- ja teetarjoilu. Vapaaehtoinen kahvi- ja osallistumismaksu jäsenille.

Tervetuloa tutustumaan toisiin astrologian harrastajiin, lainaamaan kirjoja, ostamaan Astro Logoksia ja suunnittelemaan yhdistyksen toimintaa - ja ennen kaikkea keskustelemaan astrologiasta!

31.07.2016 Kesäretki Somerolle Huvila Härkään

Kokoontuminen su 31.07.2016 klo 9:15 Töölön Kisahallilla (Mannerheimintie 11, Oopperaa vastapäätä), lähtö kohti puistoa klo 9:30 (perillä ollaan noin klo 11:00). Huvila Härän osoite on: os.Hirveläntie 2, 31400 Somero.

Kesäretkellä kuullaan noin tunnin mittainen luento aiheesta ”Mistä ajanjakso 2016-2020 on tehty” (Suomi ja maailma). Tämän lisäksi mahdollisuus osallistua opastetulle kierrokselle horoskooppipuistossa ”Minuus matka”. Puistoon voi tutustua myös omaan tahtiin, tilata kahvila-analyysin 10 min / 35€ (norm.45€) tai tehdä muita ostoksia. Lisätietoa Huvila Härkä -puistosta löytyy täältä: http://www.huvilaharka.fi/huvipuisto

Kesäretkelle ennakkoilmoittautuminen viimeistään 26.7.2016 mennessä sas.tapahtuma@gmail.com
- Puistoon mennään kimppakyydillä joten ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä kerrothan meille jos tulet autolla, montako kyytisi mahtuu sekä syntymätietosi (pääsylippuun, minuusmatkaa varten).
- Retkieväisiin osallistuminen.

Retken hinta 25€ / hlö (porkkanakakku, kahvi/tee sisältyy hintaan). Puistossa mahdollisuus paistaa makkaraa ja maissia grillissä. Otamme nämä mukaan, maksu vetäjälle Raisa Lainelle.

19.3.2016 VENUKSEN JA MARSIN TAIVAALLINEN TANSSI

Luennoitsija: Marja-Liisa Niemi-Mattila

Paikka: Rikhardinkadun kirjaston luentosali, Rikhardinkatu 3

Aika: klo 13-16

Osallistumismaksu: Jäsenet 7 e, ei-jäsenet 10 e.

Kaikki tietävät, että naiset ovat Venuksesta, miehet Marsista. Vai ovatko? Mutta mitä tiedetään näiden tärkeiden planeettojen keskinäisistä kuvioista, aspekteista ja sykleistä taivaalla ja kartoilla! Esitelmässä kerrotaan Venuksen ja Marsin suhteista niin syntymäkartalla kuin ajassa. Missä ja milloin on ollut niiden kunkin syntymää edeltänyt yhtymä? Esitelmän jälkeen tiedät, onko näiden keskeisten planeettojen keskinäisillä kuvioilla jotain erityisempää merkitystä – jopa kollektiivisti?

Marja-Liisa Niemi-Mattila on monille astrologian harrastajille tuttu, mutta uusille tuttavuuksille tiedoksi: Marja-Liisa on alun perin sosiaali- ja ryhmätyöntekijä Tampereen yliopistosta, psykologian ja sosiologian opintoja Turun yliopistosta. Hän on harrastanut astrologiaa ja tehnyt karttoja vuodesta 1970. Harmonioihin M-L on tutustunut 1980-luvulla ja vuonna 1987 on pitänyt aiheesta esitelmän Rio de Janeirossa Brasiliassa astrologian maailman-konferenssissa. M-L on kirjoittanut mytologiasta/astrologiasta kaksi kirjaa (WSOY 1999 ja 2008). Hän on opettanut astrologiaa 1980-luvulta alkaen ja pitänyt paljon kursseja, myös Kreikassa. Viitekehyksenä humanistinen ja psykologinen astrologia, edustaa myös esoteerista ja henkistä astrologiaa.

27.2.2016 VUOSIKOKOUS JA ESITELMÄ

Paikka: Uudenmaankatu 33, Helsinki.

Osallistumismaksu: Jäsenet 7 e, ei-jäsenet 10 e.  Huom! Luento on vuosikokoukseen osallistuville maksuton.

klo 14.00 Vuosikokous kts. vuosikokouskutsu

klo 15.30  Erkki Lehtiranta: Astrologia, karma ja jälleensyntyminen

Jälleensyntymisen ja karman lain syvät teemat ovat henkisen astrologian lujassa ytimessä. Tällä luennolla tarkastellaan näitä teemoja niin joidenkin periaatteiden kuin myös esimerkkien valossa.

Mukana on muutamia mielenkiintoisia peräkkäisten ja myös kaukaisempien inkarnaatioiden karttoja, joiden avulla voimme saada valoa jälleensyntymismekanismiin ja elämän karmallisiin reunaehtoihin henkisen astrologian avulla.

Luennon jälkeen Arkki Lehtirannan kirjoja myytävänä.