Syksy 2012 ohjelma

Tapahtumakalenteri syksy 2012

 

su 28.10.2012 klo 15-17

Fengshui = aika + paikka + persoona (Kristiina Mäntynen)


Aurinkomerkkiastrologia on edelleen yleisesti tunnetuin astrologian muoto. Fengshuista tunnetaan puolestaan yleensä vain aurinkomerkkiastrologiaan verrattavissa oleva "bagua-ruudukko". Se on noin 30-vuotta sitten lännessä kehitetty, huomattavasti yksinkertaistettu versio kiinalaisesta fengshuista. Tästä 3x3 ruudukkomallista on jätetty pois aika-aspekti ja persoonan vaikutus. Perinteinen kiinalainen fengshui ottaa puolestaan tarkasti huomioon muun muassa rakennuksen muodot, ilmansuunnat, ajan ja henkilöt heidän moninaisine tarpeineen.

Kristiina Mäntynen on perinteiseen kiinalaiseen fengshuihin erikoistunut arkkitehti, fengshui-konsultti ja Suomen Fengshui ry:n puheenjohtaja. Hän on opiskellut fengshuin eri menetelmiä vuodesta 1990 lähtien useiden kiinalaisten ja länsimaisten opettajien johdolla.
Lisätietoja: www.fengshui-arkkitehti.fi

 

su 25.11.2012 klo 15- 17
Yrttien ylivoimaa - terveysyrttien astrologinen alkuainetaulukko (Professori Hannu Piekkola)


Esitelmä perustuu kirjailija, professori, astrologi Hannu Piekkolan kirjaan "Yrttien ylivoimaa - lumoava lumme ja 142 muuta hoitavaa kasvia" ja Piekkolan ja Viertomannerin kehittämään astrologiseen terveysyrttien luokitteluun. Esitelmässä keskitytään Suomessa kasvaviin terveyskasveihin astrologisesta näkökulmasta.