Syksy 2014 Miniseminaari erityisherkkyydestä ja hyvinvoinnista

Aika: Su 30.11 klo 12-18
Paikka: Era Novan kokoussali, Kasarminkatu 2, 00140 Helsinki
Hinta:
40 € Suomen Astrologisen Seuran jäsenille ja 60 € ei-jäsenille.
Järjestäjä: Suomen Astrologinen Seura ry.

Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista ja –maksua!

Huom. ennakkoilmoittautuminen ei-jäsenille alkavat viikon kuluttua syksyn Astro Logoksen ilmestymisen jälkeen ja sen alkamisesta ilmoitetaan myös täällä. Paikat täytetään sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja luennoitsijoista

SU 30.11.2014 MINISEMINAARIN OHJELMA

klo 12-13  Erityisherkän ihmisen vahvuudet ja haasteet – Aino Salomaa

Tunnetko itsesi erilaiseksi kuin muut? Koetko tilanteet ja tunteet voimakkaasti? Huomaatko asioita, joita muut eivät huomaa? Erityisherkän ihmisen (highly sensitive person) vahvuudet ja haasteet. Aino on erityisherkkyyteen perehtynyt kouluttaja ja vertaisohjaaja.

klo 13-13:30 kahvi- ja teetarjoilu

klo 13:30-15:30 Erityisherkkyys astrologisella kartalla –Kirsi Halla-Seppälä

Kaikki olemme omalla tavallamme herkkiä, mutta kirjan "Erityisherkkä ihminen" kirjoittajan, psykologian tohtori Elaine N. Aronin mukaan vain 20 prosenttia ihmisistä voidaan lukea perinnöllisesti erityisherkkien kategoriaan. Käymme luennolla käytännönläheisesti läpi niitä seikkoja, jotka syntymäkartalla viittaavat synnynnäiseen erityisherkkyyteen.

Käsittelemme myös erityisherkkyyden eri muotoja ja sitä mitkä astrologiset tekivät kartalla kuvaavat herkkyyden erilaisia ilmentymiä . Saat luennolta myös vinkkejä siihen, miten elää erityisherkkänä tässä aistiärsykkeitä tulvivassa maailmassa, sekä miten voit suojella herkkyyttäsi ja valjastaa sen suurimmaksi voimavaraksesi.

klo 15:30-16 kahvi- ja teetarjoilu

klo 16:00-18:00 Onnellinen Kuu  - Elina Haapanen

Kehityspsykologian lähestymiskulmasta tarkastellen astrologinen Kuu kertoo siitä, millainen on varhaisin kokemuksemme maailmasta. Mikäli syntymäkartan Kuu on kovin stressaantunut, joudumme myöhemmin elämässä paikkaamaan varhaisten kokemusten jättämiä jälkiä. Muutenkin se, miten luontevasti elämme Kuu-merkkimme ominaisuuksia, määrittää arkista hyvinvointia, sitä että tuntee olevansa turvassa ja kotonaan elämässään.  Epätasapainoisena Kuu kertoo siitä, miten kipukehomme reagoi stressiin.

Opimme luennolla tunnistamaan itsellemme tyypilliset tavat stressata ja sen, miten helliä arkielämä onnelliseksi. Hoivaamme itseämme aiheeseen liittyvällä pienellä joogaharjoituksella, jonka voi tehdä tuolilla istuen.

Ilmoittautumiset sähköpostitse

Osallistumismaksu Era Novan kokoussalissa (Kasarminkatu 2, 00140 Helsinki) pidettävään miniseminaariin on 40 € Suomen Astrologisen Seuran jäsenille ja 60 € ei-jäsenille.

Hintaan sisältyy kahvi- ja teetarjoilu, joka sisältää suolaista & makeaa suupalaa ja hedelmiä.
Ilmoitathan jos sinulla on erikoisruokavalio.

HUOM Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista ja –maksua!
Tilaisuuteen mahtuu yhteensä 42 henkilöä.

Ennakkoilmoittautumiset sähköpostise sas.tapahtuma@gmail.com
ja tiedustelut puhelimitse 0440 433 403/ sihteeri Tarja Helpi.

Huom. ennakkoilmoittautumiset ei-jäsenille alkavat viikon kuluttua  syyskuun Astro Logoksen ilmestymisen jälkeen.