Syksy 2016 ohjelma

Paikka: Avartuva Ihmiskuva ry, Uudenmaankatu 33, Helsinki

Osallistumismaksu: 40 € yhdistyksen jäsenet, ei-jäsenet 60 €
Suomen Astrologisen Seuran tilille: Danske Bank FI64 8000170 1000342

Kuinka tulkita syntymäkarttaa, mihin tekijöihin kannattaa kiinnittää huomiota, kuinka etsiä kartasta erilaisia teemoja? Alustuksen jälkeen kartantulkintaa ryhmätyönä, jonka jälkeen ryhmätyönä syntyneiden tulkintojen esittelyä ja niiden analysointia. Tule rohkeasti mukaan oppimaan, keskustelemaan ja jakamaan näkemyksiäsi.

Mikäli haluat omaa karttaasi käsiteltävän esimerkkinä lähetäthän omat tietosi ilmoittautumisen yhteydessä, kiitos.  Voidaksesi osallistua ryhmätyöhön tulee sinun hallita astrologian alkeet.

ENNAKKOILMOITTAUTUMIMNEN
Ennakkoilmoittautuminen 3.10.2016 sas.tapahtuma@gmail.com ja osallistumismaksun suoritus 3.10.2016 mennessä yhdistyksen tilille.

Tiedustelut: meilitse soile.naskali@ki-shiatsu.fi tai puhelimitse 050 357 4881.

Tilaisuuden ohjaa Suomen Astrologisen Seuran nykyinen puheenjohtaja Soile Naskali. Hyvinvointialan yrittäjä vuodesta 2006,  Suomen Ammattiastrologit ry:n  jäsen vuodesta 2009. Soile astrologinen tulkintapa on narrativiinen, psykologinen ja intuitiivinen ja sen pyrkimyksenä on lisätä itsetuntemusta j tiedostamista. Hänen ajatuksiaan astrologiasta voit lukea blogista Merkillistä- Pieni Astro blogi http://pienastro.blogspot.fi

UUDENKUUN ILTAMAT

Yhdistyksen Uudenkuun iltamat osoitteessa Ruusulankatu 7, 00260 Helsinki. Näissä uudenkuun päivinä pidettävissä jäsentapahtumissa pyritään tarjoamaan pieni alustus jostain ajankohtaisesta astrologisesta aiheesta vapaamuotoisen keskustelun pohjustamiseksi. Seuraavat Uudenkuulillat ovat:

Torstai 01.09.2016

PERUTTU Lauantai 01.10.2016

PERUTTU Sunnuntai 30.10.2016

Tiistai 29.11.2016

Mahdollisuus lainata kirjoja, ostaa monisteita, S.A.S-koruja ja laminoida karttoja. Kahvi- ja teetarjoilu. Vapaaehtoinen kahvi- ja osallistumismaksu jäsenille.

Tervetuloa tutustumaan toisiin astrologian harrastajiin, lainaamaan kirjoja, ostamaan Astro Logoksia ja suunnittelemaan yhdistyksen toimintaa - ja ennen kaikkea keskustelemaan astrologiasta!