Paikallinen ryhmätoiminta

Tällä hetkellä Suomessa toimii ainakin seuraavia itsenäisiä astrologisia harrastajaryhmiä ja astrologisia seuroja. Lisäämme mielellämme oman ryhmäsi tiedot tänne!

Jos olet kiinnostunut pienryhmän vetämisestä ja tarvitset informaatiota ja neuvoja toiminnan aloittamiseen tai haluat ilmoittaa pienryhmän tai opiskelupiirin tiedot tänne, ota yhteyttä sas.hallitus@gmail.com, kiitos!

Espoo: Lisätietoja Wilma Kautsalo, kautsalo.wilma@gmail.com, 0458083301. Ryhmä kokoontuu Heikintorilla Tapiolassa.

Kankaanpää: Lisätietoja Mika Haaro, mika.haaro@gmail.com

Kuopio: Hannele Roponen, astrokuopio@dnainternet.net.

Joensuu: Lisätietoja Johanna Karpov

Oulu: kokouksia on kuukauden viimeinen torstai Hallituskatu 26 A lila.patrikainen@luukku.com

Pori: Lisätietoja birgit teelmäki, birgit.ekholm@kolumbus.fi

Tampere: Lisätietoja Tampereen Astrologinen Seura