Kevät 2017 ohjelma

La 28.01.2017

klo 12 Emilia Aho: Auringopaluukarttojen tulkinta

Vuosittain Aurinko kiertää täyden ympyrän Linnunradan halki, palaten aina syntymäpäivämme aikaan samoille asteille kuin syntymämme aikaan. Näin Aurinko tekee Paluu samoille sijoilleen, kuin syntymän hetkellä. Tälle Auringon Paluun hetkelle voidaan tehdä vuosittainen periodikartta, jolta voidaan lukea seuraavan vuoden tärkeitä teemoja ja trendejä.

Lisätietoja Emilia Ahosta http://www.emelianauringonpaluut.fi

Luennon hinta: Jäsenet 10€/ei-jäsenet 12€

klo 14  Suomen Astrologisen Seuran vuosikokous

Kahvi- ja teetarjoilu.

Tervetuloa!

MS Word -tiedostoVuosikokous ja esitelmä_2017.docx (11 kB)
Vuosikokouksen 2017 agenda

La 25.02.2017

klo 15 Keskipisteet, Onni ja Menestys

Luennoitsija: Helena Katajisto

Paikka: Avartuva Ihmiskuva, Uudenmaankatu 33, Helsinki

Luennon hinta: Jäsenet 10€/ei-jäsenet 12€ (varaa tasaraha)

Keskipiste luennolla käydään läpi perusasioita Kosmobiologiasta, Solar arc = aurinkokaaren 90 astekehän menetelmästä ja Solar arc perusteita. Katsotaan kartta esimerkein aurinkokaaren ja progressio sekä transiitti aspektein keskipisteet. Aurinkokaari on ennakointimenetelmä. Onnen ja Menestyksen ajanjaksoon liittyviä aktivoituvia planeettojen välisiä keskipisteitä

Ohjelma:
Kahvi ja tee tarjoilu klo 14:30
Esitelmä alkaa klo 15:00

Luennoitsija:

Helena Katajisto, vyöhyketerapeutti ja astrologi

Helena kuvaa suhdettaan astrologiaan näin:
"Astrologia tuli elämääni 1992 ja jo ensimmäisellä kurssilla koin olevani ikivanhan viisauden äärellä. Olen pitänyt 'astro-alkeet' kursseja Turun Seurassa ja olen nykyään pj. Turussa. Olen luennoinut TAS:sa ja Kreivilän Kesäpäivillä. Astrologia on luonnollisesti arjessani mukana."

Alla ilmoitettu työpaja (la 18.3.2017)  on peruttu työpajan vetäjän sairastumisen vuoksi. Työpaja pyritään järjestämään uudestaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

La 18.03.2017

Klo 12-17 Venuksen ja Marsin taivaalliset ja maalliset tanssit

Työpajan vetäjä: Marja-Liisa Niemi-Mattila

Ennakkoilmoittautuminen ja maksu 9.3.2017 mennessä

- Ilmoittautuminen: osoitteeseen sas.tapahtuma@gmail.com. Ilmoita myös syntymäaikatietosi karttoja varten.

- Työpajan hinnat: Jäsenet 25€/ei-jasenet 30€. Maksu Suomen Astrologisen Seuran tilille Danske Bank FI64 8000170 1000342

Monet tietävät, että Venuksella on vaiheita suhteessa Aurinkoon kuten kuulla. Yleensä näitä vaiheita katsotaan olevan 8 (tai 7), mutta todellisuudessa niitä on 12! Myös Marsilla on omat vaiheensa ja lisäksi Venuksella ja Marsilla on vielä keskinäiset syklinsä, planetaariset paritanssinsa, jotka ovat tärkeämpiä kuin ehkä tiedämmekään jopa kollektiivisti ja sosiaalisesti. Venus ja Mars kertovat elämänenergioistamme, mm. seksuaalisuudesta ja ne ovat yhdessä avain myös transseksuaalisuuteen. Ne edustavat perusfyysisten ja psyykkisten puoliemme lisäksi Auringon ja Kuun ohella sieluamme, animaa ja animusta.

Kurssilla menemme läpi Venuksen ja Marsin keskinäiset aspektit, myös ns. pienet aspektit. Lisäksi tutkitaan, millaisen Venus- Mars –vaiheen aikaan kukin on syntynyt ja mikä on ollut kunkin syntymää edeltänyt näiden persoonallisten planeettojen alkupiste. Tämä intohimon ja luovien voimien starttikohdan tunnistaminen  voi avata niin syntymäkarttaamme  kuin Venusta ja Marsia uudelle ulottuvuudelle. Lisäksi mennään läpi Venuksen ja Marsin paluukarttojen keskeisimpiä teemoja.

Kurssin viitekehyksenä on humanistinen ja psykologinen sekä ns. transpersoonallinen astrologia. Viikonloppuryhmä edellyttää astrologian käsitteiden ja symboliikan sekä oman kartan tuntemista. Pienryhmä, workshop, on tarkoitettu min. 8, max. 16 henkilölle.

Workshopin pitää Marja-Liisa Niemi-Mattila, joka on tutkinut astrologiaa vuodesta 1970 ja opettanut sitä vuodesta 1980 alkaen.