Syksy 2014 ohjelma

SYYSKUU 2014

SU 7.9 klo 16-18 KIRJASTO AUKI JÄSENILLE

Tervetuloa lainaamaan & palauttamaan kirjoja ja lehtiä sekä ostamaan monisteita ja puuttuvia Astro Logos-lehtiä edulliseen jäsenhintaan! Kirjasto on auki muuten vain sopimuksen mukaisesti joten jos sinulla on muulloin asiaa kirjastolle, niin ota yhteyttä kirjastonhoitajaan! (Seuran kirjasto: Ruusulankatu 7, 00260 Helsinki)

SU 28.9 .2014 klo 14-17  JÄSENILTA SEURAN KIRJASTOLLA

Tervetuloa uudet & vanhat jäsenet tutustumaan yhdistyksen kirjaston tarjontaan, lainaamaan & palauttamaan kirjoja ja lehtiä sekä ostamaan puuttuvia Astro Logos-lehtiä  ja monisteita edulliseen jäsenhintaan! Voit tutustua hallituksen jäseniin ja muihin jäseniin sekä keskustella astrologiasta. Kahvi- ja teetarjoilu sekä pikkupurtavaa. (Seuran kirjasto: Ruusulankatu 7, 00260 Helsinki)

Huom. tilaisuus on 28.9 eli  kuukauden viimeinen sunnuntai;  lehdessä oli virheellinen päivämäärä ja tilaisuuden paikkakin on muuttunut päällekäisvarauksen vuoksi ja se pidetään lukuisten muutosten vuoksi yhdistyksen kirjastolla jäseniltana. Pahoittelemme muutoksia.

LOKAKUU 2014

SU 5.10 klo 16-18 KIRJASTO AUKI JÄSENILLE

Kirjasto on auki muuten vain sopimuksen mukaisesti joten jos sinulla on asiaa kirjastolle muuna aikana, niin ota yhteyttä kirjastonhoitajaan! (Seuran kirjasto: Ruusulankatu 7, 00260 Helsinki)

LA-SU 11.-12.10 HENGEN JA TIEDON MESSUT / luokka 1 K (1. krs)

Suomen Astrologinen Seura osallistuu myös Hengen ja Tiedon messuille lokakuussa 2014  Tietoiskuluokassa  (1 P, 1. krs)  la 11.10 klo 12-12:50 lyhyt esitelmä astrologiasta ja sen harrastamisesta.  Tietoiskuun ei ole erillistä sisäänpääsymaksua. Tervetuloa tutustumaan Suomen Astrologisen Seuran messuosastoon (luokka 1 K, 1. krs) ja kuuntelemaan tietoiskua astrologiasta lauantaina klo 12!

MARRASKUU 2014

SU 2.11 klo 16-18 KIRJASTO AUKI JÄSENILLE

Tervetuloa lainaamaan & palauttamaan kirjoja ja lehtiä sekä ostamaan monisteita ja puuttuvia Astro Logos-lehtiä edulliseen jäsenhintaan! Kirjasto on auki muuten vain sopimuksen mukaisesti joten jos sinulla on asiaa kirjastolle, niin ota yhteyttä kirjastonhoitajaan! (Seuran kirjasto: Ruusulankatu 7, 00260 Helsinki)

SU 30.11 KLO 12-18  MINISEMINAARI HYVINVOINNISTA JA ERITYISHERKKYYDESTÄ (Helsinki)

Miniseminaarin luennoitsijat:

Aino Salomaa,  erityisherkkyyteen perehtynyt kouluttaja ja vertaisohjaaja

Kirsi Halla-Seppälä, ratkaisukeskeinen terapeutti, astrologi, kouluttaja, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja

Elina Kokkoniemi, yhteiskuntatieteiden maisteri, jooganohjaaja ja Suomen ammattiastrologit ry:n jäsen

OSALLISTUMISMAKSU miniseminaariin on 40 € Suomen Astrologisen Seuran jäsenille ja 60 € ei-jäsenille. Tilaisuudessa kaksi kahvi- ja teetarjoilua, jossa tarjolla suolaista ja makeaa kahvileipää, hedelmiä yms. Tarjoilut sisältyvät miniseminaarin hintaan.

Lisätietoja miniseminaarista, sen aiheista ja luennoitsijoista  myös seuraavassa Astro Logoksessa

Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista  ja -maksua. Ilmoittautuminen alkaa syksyn  Astro Logoksen ilmestyttyä.  Astro  Logos ilmestyy todennäköisesti syyskuun 2014 lopussa.

Huom. Ennakkoilmoittautumiset  ei-jäsenille alkaa viikon kuluttua Astro Logoksen ilmestymisen jälkeen jolloin ohjeet ennakkoilmoittautumista varten tulee myös tänne.

JOULUKUU 2014

SU 7.12 klo 16-18 KIRJASTO AUKI JÄSENILLE

LA 13.12 SEURAN PIKKUJOULUT  klo 16-20 Avartuva Ihmiskuva ry:n tiloissa, Uudenmaankatu 33, Helsinki (ent. Rajatiedon keskus). Lisätietoja lähipäivinä!

Kevään 2014 Tapahtumakalenteri

Huhtikuun 2014 kuukausiluento Rajantiedon Keskuksessa
su 27.4. klo 17-19 Kuunvaiheet (Soile Naskali)

Luento on katsottavissa YouTubessa

Luennon aiheena on syntymäkartan auringon ja kuun suhde, kuunvaihe, ja sen vaikutus persoonan ilmentymisessä. Lisäksi lyhyt katsaus progressiivisen kuunvaiheen merkitykseen ihmisenä kasvun ja kehityksen sekä elämän muutosten tulkkina.

Luennoitsijana hyvinvointialan yrittäjä ja ammattiastrologi Soile Naskali. Soilen ajatuksia astrologiasta voit lukea Merkillistä - Pieni Astroblogista.

Tervetuloa oppimaan astrologiasta ja tutustumaan alan harrastajiin ja yhdistystoimintaan!

Maaliskuun kuukausiluento su 30.3.2014 klo 15:
Erkki Lehtiranta: Astrologia ja Kirologia - sisartieteiden synergiaa

Luento esittelee kirologiaa sellaisesta näkökulmasta, joka rikastaa astrologista ajatteluamme.

su 30.3 klo 17: Suomen Astrologinen Seura ry:n ylimääräinen vuosikokous

Helmikuun kuukausiluento su 23.2.2014   klo 15: Jyri Kallio: Uraaniset planeetat + SAS vuosikokous klo 17

Tammikuun kuukausiluento su 26.1.2014  klo 17:
Kirsi Halla-Seppälä - Asteroidit

Kuukausiluennot pidetään Rajatiedon keskuksessa, Uudenmaankatu 33, 00100 Helsinki. Sisäänpääsy 5€ jäseniltä /7€ ei-jäseniltä. Tervetuloa oppimaan astrologiasta ja tutustumaan alan harrastajiin!